Gå til hovedindhold

Madordning

Buffet i kantinen

Som medarbejder på Absalon vil du får adgang til vores sunde og lækre madordning – vi har nemlig en holdning til mad. Mad skal pirre alle vores sanser, mad skal have smag og mad skal laves fra bunden af årstidens råvarer.

I Absalons kantiner skaber medarbejderne en fantastisk stemning lige fra den tidlige morgenstund. Når de første studerende og medarbejdere møder ind, er der friskbrygget kaffe og mulighed for at købe nybagte boller. Senere på dagen pirrer frokostbuffeten (som er en del af vores madordning) sanserne og hen på eftermiddagen er det muligt at købe lidt lækkert til den søde tand. 

Råvarepolitik

Tilberedningen af vore måltider sker med størst mulig brug af friske råvarer - inspireret efter årstiden -  på en sådan måde, at både syn og smag afspejler dette og tager udgangspunkt i de 8 kostråd.

Råvarerne behandles på en ansvarsfuld og engageret måde, således at vores studerende, kursister, gæster, undervisere får en god oplevelse, og den enkelte medarbejder føler glæde ved det færdige produkt.

Bronzemærke i økologi

Bronzemærke i økologi

Absalons kantiner har Det Økologiske Spisemærke i bronze. Det betyder, at kantinerne har Fødevarestyrelsens bevis for, at 30-60% af alle de råvarer, der bruges i kantinerne, er økologiske.