Gå til hovedindhold

Mette Høgh Stæhr, uddannelsesleder

Se og hør uddannelsesleder Mette Høgh Stæhr fortælle om sit job som leder i videoen herunder.

Navn: Mette Høgh Stæhr

Titel: Uddannelsesleder på pædagoguddannelsen, Campus Slagelse.

Ansat siden: 2020

Hvordan er din hverdag på Absalon?

- På Absalon har jeg en varieret hverdag, hvor jeg i samspil med gode og engageret kollegaer, har det fælles mål, at uddanne studerende til nogle af de vigtigste og afgørende professioner i samfundet. Mit arbejde som leder indeholder mange forskellige og varierede opgaver. Lige fra løsning af konkrete og akutte hverdagsudfordringer, til deltagelse i organisationens udviklingsarbejder, over til fx deltagelse i nationale arbejdsgrupper - i samarbejde med kollegaer fra de øvrige professionshøjskoler.

Hvorfor har du valgt Absalon som arbejdsplads?

Det motiverer mig, at det ligger Absalon som uddannelsesinstitution, meget på sinde, at uddanne dygtige mennesker til nogle professioner, der er vanvittigt stort behov for. Som ny på Absalon træder du ind i et dygtigt og kompetent arbejdsfællesskab, hvor alle har ét fælles mål: Uddannelse.Absalon sætter de studerende først. Det kræver dygtige og kompetente medarbejdere både på uddannelserne og i fællesfunktionerne – det har Absalon.

Mette bruger Absalons ledelsesgrundlag til at prioritere i arbejdsopgaver, til at sætte en retning for medarbejderne og til at fokusere ledelsesopgaven. Se Absalons ledelsesgrundlag her