Gå til hovedindhold

Fokus på Ledelse af samskabelse og velfærdsinnovation

For dig der leder samskabelse på tværs af fagprofessionelle, borgere, frivillige og andre samfundsaktører.

Det får I, når I samarbejder med os

På Professionshøjskolen Absalon, Center for Ledelse og Oplevelsesdesign, arbejder vi med efter- og videreuddannelse og forskning i ledelse. 

For at lykkes med samskabelse kræver det et brud med vores traditionelle forestilling om organisationer og ledelse. Offentlige ledere skal ikke længere ’bare kunne kigge op og ned’, de skal også kunne ’se til siden’ og ud af egen organisation. Samskabelse er på dagsordenen og det rejser spørgsmålet om, hvordan samarbejde mellem aktører på tværs af sektorer og organisationer kan styres og ledes, så det giver værdi.

  • Hvordan kan samskabelse skabe mening og værdi i organisationer?
  • Hvilket lederskab er nødvendigt i den samskabende organisation?

Det er disse temaer vi på Absalon arbejder med at udforske og ved at udvikle ledelse og organisationer der kan matche de behov udviklingen afstedkommer. Vi kan tilbyde et udvalg af oplæg, temadage og forløb, som vi gerne skræddersyr sammen med jer. Vi tilbyder både indføringer i kendte og afprøvede emner, metoder og teorier og udforskning af aktuelle udfordringer og potentialer. Vi underviser hvor som helst, og I er velkomne på det campus, der ligger nærmest ved jer.

Med udgangspunkt i praksisudfordringer og teoretisk viden skaber vi sammen udviklingsviden gennem dialoger og afprøvning af nye tiltag. Diplomuddannelsen i Ledelse hos Professionshøjskolen Absalon er en forskningsbaseret efter- og videreuddannelse i høj kvalitet. I Center for Ledelse og Oplevelsesdesign lægger vi vægt på, at skabe trygge- og udfordrende læringsmiljøer, der skaber et læringsrum, der giver den enkelte lyst til at arbejde med både personlige og organisatoriske udfordringer.