Gå til hovedindhold
diplom i ledelse

Uddannelsesforløb Ledelse og facilitering i relationel kompleksitet

På dette uddannelsesforløb kigger vi indad i dig og din ledelse, og hvordan du indgår i relationer – og vi kigger udad ift., hvordan du via facilitering af processer kan navigere i de spændingsfelter, der opstår i grupper.

Vi arbejder med relationelle processer løbende gennem styrkelse af relationelle kompetencer.

Vi undersøger og træner, hvordan du kan forholde dig til det relationelle rum – via selv- og medledelse.

Vi arbejder med modet til at lede igennem relationerne, bl.a. ved øget forståelse af vores tankemønstre og af, hvordan vores tanker påvirker vores handlinger og relationer. Uddannelsesforløbet inviterer dig til at gå tæt på dig selv, så vær forberedt på at se dig selv og dine mønstre i øjnene.

Om udddannelsesforløbet

To moduler i et samlet forløb

Dette uddannelsesforløb består af to moduler fra Diplomuddannelsen i ledelse (Ledelse i relationel kompleksitet og Ledelse og facilitering), uddannelsesforløbet giver dig dermed samlet set 10 ects points fordelt på 2 gange 5 ects.

Det er derfor vigtigt, at du sørger for at tilmelde dig begge moduler separat. Der vil også være 2 separate eksamener – den ene vil være skriftlig, og den anden vil være mundtlig. Men undervisningen vil være tilrettelagt, så du oplever modulernes sammenhængskraft, og vi anbefaler derfor at du tilmelder dig begge to.

Tid 
4 - 5 februar, 4. - 5. marts og 1.-2. april  2025
kl. 8.30 - 15.30 efterfølgende dag

Sted:
Hotel Klinten, Søndervej 8, 4673 Rødvig, Stevns

Pris: 
Kr. 14.250 pr. modul (Pris ændring kan forekomme)

Tilmelding:

Husk at tilmelde dig begge moduler!

Kortere og mere intensivt forløb

Modulerne udbydes som turbomoduler. Turbo er for dig, der ønsker et kortere og mere intensivt forløb. I stedet for 8 adskilte undervisningsdage, er forløbet planlagt som 3 gange 2-dages seminar i naturskønne omgivelser.

Når modulet udbydes som 'turbomodul' er det for at højne intensiteten i vores nærvær, så vi i højere grad aktivt oplever det, vi teoretisk fokuserer på. Formen kræver en del forberedelse og mulighed for at være 100% til stede på de 3 seminarer.

Seminarerne i naturskønne omgivelser giver os rig mulighed for at fordybe os i bevidstheden om vores relationelle landskab, og hvor vi kan arbejde med mindfulness i naturen. Vi får maden serveret og sengen redt, så vi har mulighed for at skifte til det langsomme gear og skabe rum til fordybelse og refleksion.