Gå til hovedindhold

Lokaleudlejning og forplejning

Hos Professionshøjskolen Absalon er det muligt for virksomheder, foreninger og kommuner m.fl. at leje vores undervisningslokaler, auditorier og mødefaciliteter med eller uden forplejning via Facilty Service.

Vi lejer ikke ud til private fester og selskaber.
Aften- og weekendarrangementer kun efter aftale og ved min. 25 personer.

Lokalemæssigt råder Professionshøjskolen Absalon over lokaler placeret rundt om i Region Sjælland, på i alt 6 forskellige lokationer: Næstved, Nykøbing, Roskilde, Slagelse, Vordingborg og Kalundborg

På grund af den store spredning i uddannelsesfeltet, kan vi dække mange behov, lige fra, massagebrikse, multisale, hospitalsøverum, auditorier, idrætssale, konferencerum, grupperum, undervisningslokaler m.m. og med lokaler der kan rumme fra 10 – 700 personer.

Adgang til AV-udstyr og trådløst netværk

Alle lokaler er indrettet med adgang til gratis AV-udstyr og trådløst netværk.

Forplejning

Hver lokation er tilknyttet en kantine hvor vi kan tilbyde forplejning til bl.a. morgenmøder, formiddagsmøder, dagsmøder, heldagsmøder, konferencer eller kurser. Der er også mulighed for aftenarrangementer med f.eks. 2- og 3 retters menu eller buffet.

Vi serverer altid lækkert og velsmagende mad til alle arrangementer. Maden vil som udgangspunkt være tilberedt fra bunden, med udsøgte råvarer inspireret af årstiden. Vi sammensætter naturligvis gerne et tilbud tilpasset netop jeres arrangement samt ønsker/forventninger i forhold forplejning.

 Du er altid velkommen til at se vores lokaler og faciliteter inden du booker et arrangement.

I så fald bedes du kontakte os for et møde.

Lokaletyper

Der er adgang til trådløst internet, projektorer/skærme og whiteboards i samtlige lokaler. Desuden har vi lokaler med moderne lydanlæg og mulighed for trådløse mikrofoner.

Der er mulighed for at leje paneldebatudstyr på enkelte Campus.

  • Auditorier
  • Mødelokaler
  • Konferencelokaler
  • Briksrum
  • Hospitalsøverum
  • Grupperum
  • Undervisningslokaler
  • Gymnastiksale
  • Multisale

Få et uforpligtende tilbud!

Vi hjælper gerne med at skræddersy det perfekte arrangement, som passer til jeres behov og ønsker.

Ring eller send en mail til booking@pha.dk, og få et uforpligtende tilbud!