Gå til hovedindhold

Oplæg og rundvisning for grupper

Som HF-klasse, VUC-klasse eller gymnasieklasse har I mulighed for at få besøg af Absalon eller besøge et af vores 7 campusser.

Vi har et korps af studerende fra alle uddannelser og alle campusser, der gerne fortæller om livet som studerende på Absalon, om deres uddannelse, om baggrunden for valg af uddannelse og om livet som studerende. De vil også meget gerne vise jeres elever rundt på deres campus eller deltage i et online oplæg.

Besøg Absalon

Som klasse/hold kan I komme på besøg på et af vores 7 campusser. I vil kunne få en rundvisning, møde nogle studerende, høre om Absalons uddannelser og om livet som studerende. Det er studerende, der står for rundvisning og oplæg. 

Oplæg om uddannelserne, studieliv og dialog med de studerede om deres hverdag og baggrund for valg af uddannelse tager typisk 1-2 timer afhængig af program.

Kontakt vores brobygningskonsulent for at aftale et besøg.

Få Absalon på besøg

Vi kommer gerne ud på jeres ungdomsuddannelse for at fortælle om vores uddannelser og campusser.

Det er Absalons studenterambassadører, der står for oplæg. Hør om uddannelserne og om livet som studerende. Oplæg og efterfølgende snak med de studerende tager 1-2 timer (afhængig af program). 

Oplæg kan kombineres med en informationsstand i jeres kantine, hvor der er mulighed for at spørge ind til de enkelte uddannelser, få informationsmaterialer og tale med de studerende.

Kontakt vores brobygningskonsulent, hvis I ønsker at få Absalon på besøg.

Kontakt

Berit Rosenkilde Larsen (bero)

Brobygningskonsulent
Kommunikation og Studieliv
Slagelse