Gå til hovedindhold

Mad og drikke

Holbæk kantine

Mad skal pirre vores sanser, mad skal have smag og mad skal laves fra bunden af årstidens råvarer.
Den mad, vi serverer i kantinen på Campus Holbæk, er altid tilberedt med størst mulig brug af friske råvarer og med henblik på, at både synet og smagsløg stimuleres.

Om morgenen kan du nyde en nybagt bolle, og til frokost kan du glæde dig til dagens menu, spændende salater eller en frisk sandwich. Læg også vejen forbi om eftermiddagen, når krop og hjerne kalder på et boost af en sød/sund snack og en kop kaffe eller the. 

Det er vores mål, at de studerende og medarbejderne oplever kantinen som et rart sted at være. Det naturlige samlingssted på Campus Holbæk til både hygge og studier.

Læs mere om kantinen på Campus Holbæk på Studienet

Tag madpakken med

Du er som studerende, gæst eller medarbejder også velkommen til at spise din medbragte mad på campus eller i kantinen, ligesom du har mulighed for at få din egen mad varmet i en mikroovn. Du finder også en elkedel og et køleskab nær kantinen, som alle vores studerende og medarbejdere er velkomne til at benytte. Vi holder det pænt sammen. 

Råvarepolitik og -respekt

Tilberedningen af vore måltider sker med størst mulig brug af friske råvarer - inspireret af årstiden -  og på en sådan måde, at både syn og smag afspejler dette og tager udgangspunkt i de 8 kostråd.

Råvarerne behandles på en ansvarsfuld og engageret måde, således at vores studerende, kursister, gæster, undervisere får en god oplevelse, og den enkelte medarbejder føler glæde ved det færdige produkt.

Vi har desuden et stort fokus på madspild, og derfor vil du kunne opleve nye variationer og ekstra tilbehør baseret på øvrige dages overskud ved siden af dagens menu. Vi har i flere kantiner også særlige beholdere opstillet til bioaffald, så du kan sortere korrekt, når dit måltid er slut.