Gå til hovedindhold
Campus Roskilde indefra

Campus Roskilde

I Roskilde bliver du en del af Absalons absolut største campus med hele 6 uddannelser. Campus i Roskilde er et stort, moderne campus med højt til loftet og åbne omgivelser med store glaspartier. Selvom her er stort, har vi rammer til et godt og nært tværfagligt studiemiljø.

Oplev campus helt tæt på

I videoen kan du få en fornemmelse af vores lyse og åbne campus i Roskilde, men den bedste oplevelse får du ved at blive 'studerende for en dag', deltage i studiepraktik eller besøge os til åbent hus.

På Campus Roskilde kan du uddanne dig til

Lærer

Vil du arbejde ambitiøst med at løfte børn og unge, skabe fællesskaber og klæde dem på til verden? På læreruddannelsen lærer du at planlægge, gennemføre og evaluere undervisning, og du får stærke kompetencer i forhold til kommunikation, psykologi og samarbejde. På uddannelsen kombinerer du 3 forskellige undervisningsfag eller fordyber dig som lærer med profil/talentlinje fx inden for specialpædagogik, musik, sprog, naturvidenskab, sport og bevægelse eller international. Fra 2023 indgår der løbende praktik på den samme skole hele 1. år, og specialpædagogik er nu også en fast integreret del af uddannelsen.

Sundhedsadministrativ koordinator

Kan du lide struktur og overblik - og trives du med at have kontakt til mange mennesker i din hverdag? Så er den nye uddannelse til sundhedsadministrativ koordinator måske noget for dig! Som sundhedsadministrativ koordinator samarbejder du med det øvrige sundhedspersonale og på tværs af sektorer om at skabe sammenhængende forløb for patienter og pårørende. Du er også med til at udvikle kvaliteten i sundhedsvæsenet, samt nye digitale løsninger og arbejdsgange i sundhedssektoren.

Transport og parkering

Campus Roskilde ligger i Trekroner, som har egen togstation blot 12 minutters gang fra campus. Der er gratis, men begrænset parkering nær campus, så vi opfordrer til samkørsel eller offentlig transport. Der er særskilt parkeringsområde for ansatte.