Gå til hovedindhold

Kursus Smertehåndteringskursus for terapeuter i kommunal genoptræning

Få redskaber til at give den bedste behandling og vejledning til borgere med smerteproblematikker

Behandling og vejledning til borgere med forskellige smerteproblematikker kan være kompliceret at mestre. Denne kursusdag vil give dig en opdateret viden, inden for nyeste smerteteorier og håndtering af såvel akutte, sub-akutte som kroniske smerteproblematikker, set ud fra borgerens perspektiv. Som kollegaer vil I opnå en fælles forståelse og et fælles sprog, som er med til at styrke kvaliteten af jeres daglige arbejde, og I vil få flere redskaber, som I kan benytte i samarbejdet med borgere med smerter.

Målgruppe

Kursusdagen er målrettet terapeuter, som arbejder med behandling og vejledning til borgere med smerteproblematikker, både akutte, sub-akutte og kroniske, fx i kommunal genoptræning og på klinikker. 

Om kurset

God praksisnær undervisning. God formidling. Ny viden der nemt kan implementeres i det daglige arbejde. Ny viden omkring smerte, der har givet en ny indgangsvinkel til planlægning af borgerforløb. God undervisning af meget kompetent underviser. Yderst informativ og lærerig dag
Deltagerudtalelser fra tidligere afholdelse af smertehåndteringskursus

Kompetencegivende uddannelse

Dette kursus kan også tilrettelægges som diplommodul

Tid, sted og pris

Det skitserede kursus er tilrettelagt med 1 undervisningsdag, men kan justeres, så det matcher jeres specifikke ønsker og behov. 

Kurset kan afholdes i jeres organisation eller på en af Professionshøjskolen Absalon’s lokationer.

Prisen er afhængig af jeres ønsker til indhold og omfang i det endelige kursusdesign. Kontakt os gerne for et konkret tilbud.