Gå til hovedindhold

Udvikling og rådgivning

Har jeres organisation, faggruppe eller team brug for fælles opkvalificering eller står I og mangler rådgivning eller faglig sparring? Med udgangspunkt i jeres hverdag udvikler og tilrettelægger vi forløb og ydelser, der matcher jeres behov for viden og faglig udvikling.

Skal vi tage en dialog om jeres behov?

Find og kontakt en af vores fagligt specialiserede konsulenter eller send os en mail, så vi kan kontakte jer og få afklaret jeres behov.

Inspiration

InspirationCaseSamarbejde

Når ledelsen sætter sig selv i spil tæt på børnenes læring

Der findes masser af viden om god ledelse på skoler. Der findes også meget viden om, hvordan man løfter børnenes læring. I Kalundborg Kommune var de interesserede i at bruge denne viden på en måde, så skoleledelserne gør den størst mulige forskel for børnenes læring. Det er blevet til et udviklingsprojekt faciliteret af Professionshøjskolen Absalon, og i denne artikel beskriver en gruppe af forskere fra Absalon, hvad der kommer i fokus, når ledelsen sætter sig selv i spil tæt på børnenes læring.

InspirationPodcastSamarbejde

Gender mainstreaming

Gennem de seneste fem år har Rigspolitiet samarbejdet med Absalon om at styrke deres trænerpuljes kompetencer. Trænerpuljen består af en gruppe erfarne politifolk, som arbejder med undervisning og træning af lokale politistyrker. Fokus har været på områder som: Kollegial sparring, projektledelse, undervisning – og nu også køn og ligestilling.
Lyt med og bliv klogere på Gender mainstreaming i dette afsnit af podcasten Absalons Stemme.