Gå til hovedindhold
Studerende på trappe

Bliv studerende på Absalon

Tag en uddannelse, der kan mærkes, med høj faglighed, praktik, et nært studiemiljø og hvor der ikke er langt fra drømme til virkelighed.

Nyheder og artikler

Næstved
NyhedPressemeddelelse

VUC Storstrøm og Absalon planlægger fælles campus i Næstveds bymidte

Bestyrelserne på VUC Storstrøm og Professionshøjskolen Absalon har godkendt, at der indledes forhandlinger mellem de to uddannelsesinstitutioner om et fælles campus i Næstved. Ambitionen er, at Absalon bliver medejer af VUC Storstrøms nuværende campus på Teatergade 23 i Næstved og overtager omkring halvdelen af VUC Storstrøms nuværende lokaler. Samtidig vil Absalon etablere en ny bygning på nabogrunden på Teatergade med laboratorier mv.

Bliv en del af fællesskabet

Studielivet er mere end undervisning, litteratur og opgaver, det er engagerede undervisere, nye venner og muligheden for at deltage i eller skabe sociale aktiviteter.

Skal vi samarbejde?

Vores mål er at bidrage til velfærd og vækst i Region Sjælland. Derfor indgår vi i forskellige former for værdiskabende samarbejder med både offentlige og private aktører. Vi samarbejder bl.a. om forskning, brobygningsforløb og viden- og udviklingsprojekter.

Få ny viden og inspiration

I vores viden- og inspirationsunivers kan du gå på opdagelse i nye faglige artikler og podcasts, se og tilmelde dig vores kommende vidensarrangementer og søge i vores forskningsdatabase.