Gå til hovedindhold

Konference: Reel praksisfaglighed - Hvordan?

- Praksiserfaringer og forskningsviden om folkeskolen som vindue til erhvervsuddannelserne

Praksisfaglighed er en ny opgave for skolen, men hvordan kan skolen hjælpe til at flere elever får øjnene op for erhvervsuddannelserne? Det har vi inviteret en række forskere og praksisprojekter til at give deres indspark til. 

Konferencen er for dig som er lærer eller faglærer og gerne vil have inspiration til praksisfaglighed og brobygning. Konferencen samler nyeste forskningsviden om praksisfaglighed og overgange til erhvervsuddannelser og præsenterer en række praksisprojekter fra hele landet. Konferencen er derfor relevant for projektledere, ledere og brancheorganisationer m.fl., som arbejder med praksisfaglighed i skolen og andre tiltag, som kan åbne øjnene for erhvervsuddannelsernes muligheder. 

Konferencen arrangeres af projektet Praksiscirkler, som er et forskningsprojekt finansieret af Tietgenfonden og Professionshøjskolen Absalon. I projektet Praksiscirkler’ har skolens lærere og erhvervsskolens faglærere mødtes og sammen udviklet praksisfaglig undervisning og nye måder at samarbejde på lokalt. 

Logo  praksiscirkler