Gå til hovedindhold

Liv i Bevægelse 2023 – Fysisk aktivitet, adfærdsændring og motivation i hverdagslivet

Kom til konference den 11. maj når forskningsenheden PROgrez og Professionshøjskolen Absalon med konferencen Liv i Bevægelse - Fysisk aktivitet, adfærdsændring, og motivation i hverdagslivet, sætter fokus på, hvordan vi kan støtte og behandle mennesker med- eller i risiko for- flere kroniske sygdomme i deres behandling, hverdagsliv og egen-håndtering.

Hvis vi skal løse fremtidens sundhedsudfordringer kræver det, at vi arbejder og taler sammen- hvis du sidder som sundhedsprofessionel håber vi, at du tager dine egne spørgsmål fra hverdagen med.

Kom og lyt til oplæg fra bl.a. professor Cecilie Thøgersen-Ntoumani fra Syddansk Universitets Institut for Idræt og Biomekanik, professor Julie Midtgaard fra KU og Psykiatrisk Center Glostrup, Centre for Applied Research in Mental Health Care (CARMEN) og ph.d. og forskningsleder Anne Illemann fra Statens Institut for Folkesundhed, Syddansk Universitet.

Vi inviterer også til paneldebat, mulighed for networking og workshop-spor, hvor du som gæst i løbet af eftermiddagen får mulighed for at fordybe dig i to temaer, der er relevant for dig.

Konferencen er gratis -  dog vil der blive opkrævet et no-show-fee på 300 kr., hvis du ikke møder op eller framelder dig inden den 11. april 2023