Gå til hovedindhold

Valgmodul Indsatsområder, strategier og implementering

Sundhed dækker over et bredt felt af både nationale og internationale strategier for forskellige indsatsområder. På dette modul vil du få et overblik over, de sundhedsfremmende tendenser der er nu og samtidig få redskaber til at kunne planlægge sundhedsfremmende og forebyggende indsatser.

Sundhed er et ord vi ofte møder i vores dagligdag, og danskernes sundhed er fortsat på den politiske dagsorden. Med et sundhedsfremmende og forebyggende fokus vil du på dette modul få indsigt i de mange indsatsområder og strategier, som findes både på lokale, nationale og internationale niveauer.
Du vil desuden få indsigt i aktuelle teorier, metoder og analysemodeller, med henblik på at kunne identificere relevante indsatsområder i din praksis.

Vi anbefaler at du har kendskab til forskellige begreber indenfor sundhedsfremme, forebyggelse og rehabilitering, hvilket svarer til indholdet fra uddannelsesretningens obligatoriske modul ‘Sundhedsindsatser og begreber i praksis’.

Dette valgmodul på 5 ECTS indgår i retningen Sundhedsfremme og forebyggelse, som er en del af Den sundhedsfaglige diplomuddannelse. Du kan læse modulet som en del af en hel uddannelse eller som et selvstændigt modul.

Modulet kan også indgå i et skræddersyet forløb. - Læs mere her

Om modulet

Modulet med fokus på demens og velfærdsteknologi

Tablist controls