Gå til hovedindhold

Hannah Marie Fjord Jensen

- Studerende på ernærings- og sundhedsuddannelsen
- Campus Slagelse

Foto af studenterambassadør Hannah

Mit navn er Hannah. Jeg er 26 år og studerer Ernæring og Sundhed i Slagelse. Lige nu er jeg på 2. semester.

Jeg har brugt nogle forsøg på at finde min rette hylde. Jeg var længe overbevist om, at jeg skulle studere enten psykologi eller socialrådgiver, da jeg havde lyst til at hjælpe mennesker og være en støtte i en sårbar tid. Efter jeg blev student fra HF i 2016, flyttede jeg til Slagelse, hvor jeg i dag bor med min mand, datter og lille gravhund.

Jeg tog nogle år som souschef på Burger King og var rigtig glad for udfordringen. Undervejs prøvede jeg også socialrådgiveruddannelsen, men det var ikke det rigtige for mig.

Jeg brænder stadig for at hjælpe og støtte mennesker, både i sårbare og gode tider. Selvom jeg var glad for mit job, vidste jeg, at det ikke var det, jeg skulle resten af mit liv. En passion for madlavning, sammensætning af fødevarer og en stor interesse i at forstå menneskers vaner og spisemønstre, har længe optaget mig i fritiden, og da jeg faldt over denne uddannelse, var jeg ikke længere i tvivl. Denne her uddannelse er OGSÅ med til at hjælpe mennesker på et rigtig vigtig og for mange tabubelagt område. Og findes der noget bedre end at gøre sin hobby til sin levevej?

Undervisning består af et væld af spændende fag, som udvikler og udfordrer en på flere niveauer. Fagene spiller ind i hinanden og består af både natur-og humanvidenskabelige fag. Så om man brænder for udvikling af fødevarer, ledelse af storkøkkener, kostvejledning, diætetik eller meget andet, er underordnet, for der er plads til alle, og den viden vi lærer er vigtig, ligegyldigt hvilket job du ender ud i efterfølgende.

Så er du interesseret i at vide mere om uddannelsen, fagene, hvordan jeg balancerer studie- og familieliv eller måske noget helt andet? Du kan også blive studerende for en dag og komme med mig i skole og udforske, om det er den samme vej du skal? Så hiv fat i mig på min mail 1029969@edu.pha.dk