Gå til hovedindhold

Helene

- Studerende på socialrådgiveruddannelsen (e-læring)
- Campus Nykøbing F.

Studenterambassadør

Mit navn er Helene Pihl. Jeg er 41 år og læser til socialrådgiver på Campus Nykøbing. Jeg har valgt at læse uddannelsen som e-læring. Det kan jeg varmt anbefale. Der er stadig en del undervisning i Nykøbing, hvilket er super godt, samtidig med at der er stor fleksibilitet til at tilpasse de øvrige dele af mit liv.

Jeg er oprindelig uddannet logopæd fra Københavns Universitet. Men jeg fik en spændende mulighed for en stilling, hvor jeg som konsulent skulle understøtte frivilligt socialt arbejde og greb den mulighed. Så de sidste knap 15 år har jeg arbejdet i NGO og kommunalt regi. Så min indgang til at læse til socialrådgiver blev min interesse for det sociale arbejde - det måtte jeg have endnu mere af! Uddannelsen lød ekstremt spændende, og så var det et job, jeg kunne se mig selv i resten af mit arbejdsliv.

Jeg drømmer ikke om at redde hele verden, men jeg drømmer om at gøre en forskel for de mennesker, jeg møder på min vej. Der er mange, der har dårlige erfaringen i mødet med "systemet" - det må vi kunne gøre bedre. Det er min motivation.

Hvis du har spørgsmål til min uddannelse, og/eller hvis du ønsker at blive 'Studerende for en dag' på socialrådgiveruddannelsen på Campus Nykøbing F, så er du velkommen til at skrive til mig: 10324718@edu.pha.dk