Gå til hovedindhold

Nathalie

- Studerende på læreruddannelsen
- Campus Vordingborg

Foto af studenterambassadør Nathalie

Jeg studerer på den ordinære læreruddannelse på Campus Vordingborg, hvor jeg læser til lærer på 3. år. Jeg er specialiseret i dansk og engelsk fra 4. til 10. klassetrin og afslutter vinteren 2022 mit sidste undervisningsfag Idræt.

Jeg er 26 og kommer fra Nykøbing Falster og bor alene i en skøn lille lejlighed med min kat og en lille chihuahua.

Valget om at tage uddannelsen som lærer på Absalon Vordingborg kom ud fra et brændende ønske om at undervise og støtte børn og unge. Jeg brænder for at undervise og se elevernes reaktion, når de opdager noget helt nyt eller får forståelse for noget, de ikke før havde lagt mærke til.

Jeg elsker at gå på Absalon i Vordingborg. Her på campus er der ikke en finger at sætte på det studiesociale miljø. Et fantastisk samarbejde mellem studentervejledere, ledelsen, pædagoguddannelsen og vores studiesociale miljøudvalg gør hverdagen på campus til en sand fornøjelse med et utal af fritidsaktiviteter og klubber, som tilgodeser næsten enhver personlighed og interesse.

Jeg sidder mere end klar til at hjælpe dig med af afklare, om læreruddannelsen er det rigtige valg for dig. Så kontakt mig endelig med spørgsmål/undren, eller hvis du har lyst til at være ´Studerende for en dag´ i Vordingborg. Skriv til: lv19s042@edu.pha.dk