Gå til hovedindhold

Mad og drikke

Kantinen i Slagelse

I Absalon er vi kendt for vores gode kantiner, og Slagelse er ingen undtagelse. På vores helt nye campus finder du også vores helt nye og lyse kantine, hvor personalet gør alt, der står i deres magt for at give dig energi til studie- og arbejdsdag. 

Om morgenen kan du nyde en nybagt bolle, og til frokost kan du glæde dig til dagens menu, spændende salater eller en frisk sandwich. Læg også vejen forbi om eftermiddagen, når krop og hjerne kalder på et boost af en sød/sund snack og en kop kaffe eller the. 

Det er vores mål, at de studerende og medarbejderne oplever kantinen som et rart sted at være. Det naturlige samlingssted på Campus Slagelse til både hygge og studier.

Ugens menu finder du altid på Studienet, og du er også meget velkommen til at følge Kantinen Slagelse på Facebook

Tag madpakken med

Du er som studerende, gæst eller medarbejder også velkommen til at spise din medbragte mad på campus eller i kantinen, ligesom du har mulighed for at få din egen mad varmet i en mikroovn. Du finder også et køleskab nær kantinen, som alle vores studerende og medarbejdere er velkomne til at benytte. Vi holder det pænt sammen. 

Råvarepolitik og -respekt

Tilberedningen af vore måltider sker med størst mulig brug af friske råvarer - inspireret af årstiden -  og på en sådan måde, at både syn og smag afspejler dette og tager udgangspunkt i de 8 kostråd.

Råvarerne behandles på en ansvarsfuld og engageret måde, således at vores studerende, kursister, gæster, undervisere får en god oplevelse, og den enkelte medarbejder føler glæde ved det færdige produkt.

Vi har desuden et stort fokus på madspild, og derfor vil du kunne opleve nye variationer og ekstra tilbehør baseret på øvrige dages overskud ved siden af dagens menu. Vi har i flere kantiner også særlige beholdere opstillet til bioaffald, så du kan sortere korrekt, når dit måltid er slut. 

Bronzemærke i økologi

Bronzemærke i økologi

Absalons kantiner har Det Økologiske Spisemærke i bronze. Det betyder, at kantinerne har Fødevarestyrelsens bevis for, at 30-60% af alle de råvarer, der bruges i kantinerne, er økologiske.