Gå til hovedindhold

Studieliv

I Slagelse huser vi 5 forskellige uddannelser, og vi hylder det tværfaglige miljø, det giver os at være samlet under samme tag som studerende på sygeplejerske-, pædagog-, socialrådgiver-, jordemoder- og ernæring og sundhedsuddannelsen.

Dit studieliv på Campus Slagelse skabes af det miljø, som du selv vælger aktivt at deltage i igennem studietiden. Det kan være både fagligt og socialt. Det vigtigste er, at du selv engagerer dig, for så får du også allermest med dig både under og efter studiet. 

Mange af dine medstuderende er nye i byen, når I starter, og det giver derfor den bedste start for alle, hvis du deltager i forskellige events på og uden for campus, så du kan møde andre studerende både fra dit eget og fra andre uddannelser. 

På campus vil du kunne møde aktiviteter, der går på tværs af uddannelserne, og aktiviteter på den enkelte uddannelse - det vi kalder monofaglige aktiviteter. 

Fester og Fredagsbaren Kontoret

Du er altid velkommen ved årets studenterarrangerede fester, og ikke mindst i vores nye fredagsbar Kontoret hvor du hurtigt kan lære nye at kende - ikke kun fra dit eget hold, men også fra de andre årgange, uddannelser og vores nabostuderende fra Syddansk Universitet. Vi har nemlig fra 2021 startet en fælles fredagsbar op med vores studenterkollegaer fra SDU. 

Det skaber en rigtig god stemning, når I mødes i kantinen, på gangene eller i byen og her kan genkende hinanden fra en snak i uformelle rammer.

Du kan følge fredagsbaren Kontoret på Facebook og Instagram

Studystart i Slagelse

Study Start i Slagelse

Som en aktiv studieby afholder vi hvert år en fælles Study Start på tværs af de videregående uddannelser i Slagelse Kommune. Sammen med Absalons tutorer, som hjælper dig godt i gang på studiet, deltager alle nye studerende i optog i byen.

Studenterrådet

På hvert af Absalons campusser finder du et lokalt studenterråd, som både er med til at arrangere fede events og sørge for bedre faciliteter, men som også er de studerendes stemme til campusledelsen og videre til det centrale studenterråd på Absalon. Alle studerende kan stille op til studenterrådet, såvel lokalt som på tværs af Absalons 7 campusser. 

Læs mere om studenterrådet.

Følg Studiebyen Slagelse

Slagelse er en aktiv studieby, og du kan løbende følge events mv. på tværs af uddannelser og kommune målrettet studerende i byen.