Gå til hovedindhold
Campus Næstved fra luften

Campus Næstved

I Næstved finder du et af Absalons mindre campusser, hvor vi hilser på hinanden på gangene, og hvor du finder du alle vores sundhedsfaglige uddannelser.

Oplev campus helt tæt på

På Campus Næstved kan du læse til sygeplejerske, radiograf, ergoterapeut, bioanalytiker, fysioterapeut eller sundhedsadministrativ koordinator.

I videoen kan du få en fornemmelse af vores hyggelige campus i Næstved, men den bedste oplevelse får du ved at blive 'studerende for en dag', deltage i studiepraktik eller besøge os til åbent hus.

På Campus Næstved kan du uddanne dig til

Sundhedsadministrativ koordinator

Kan du lide struktur og overblik - og trives du med at have kontakt til mange mennesker i din hverdag? Så er den nye uddannelse til sundhedsadministrativ koordinator måske noget for dig! Som sundhedsadministrativ koordinator samarbejder du med det øvrige sundhedspersonale og på tværs af sektorer om at skabe sammenhængende forløb for patienter og pårørende. Du er også med til at udvikle kvaliteten i sundhedsvæsenet, samt nye digitale løsninger og arbejdsgange i sundhedssektoren.

Transport og parkering

Der er gratis parkering lige ved campus. Vi opfordrer til samkørsel eller offentlig transport. Campus ligger cirka 10 minutter i bus fra Næstved station.