Gå til hovedindhold

Mad og drikke

Velkommen til den skønne kantine på Campus Næstved. Her skaber medarbejderne en fantastisk stemning lige fra den tidlige morgenstund. Når de første studerende møder ind, dufter der af friskbrygget kaffe og nybagte boller. Senere på dagen pirrer frokostbuffeten sanserne og hen på eftermiddagen er det tid til lidt lækkert til den søde tand.

Det er vores mål, at de studerende og medarbejderne oplever kantinen som et rart sted at være. Det naturlige samlingssted på Campus Næstved til både hygge og studier.Ugens menu finder du altid på Studienet, og husk også, at du kan følge Kantinen Næstved på Facebook.

Tag madpakken med

Du er som studerende, gæst eller medarbejder også velkommen til at spise din medbragte mad på campus eller i kantinen, ligesom du har mulighed for at få din egen mad varmet i en mikroovn. Du finder også en elkedel og vores studerende har adgang til et studenterkøkken på Campus Næstved. 

Råvarepolitik

Tilberedningen af vore måltider sker med størst mulig brug af friske råvarer - inspireret efter årstiden -  på en sådan måde, at både syn og smag afspejler dette og tager udgangspunkt i de 8 kostråd.

Råvarerne behandles på en ansvarsfuld og engageret måde, således at vores studerende, kursister, gæster, undervisere får en god oplevelse, og den enkelte medarbejder føler glæde ved det færdige produkt.

Bronzemærke i økologi

Bronzemærke i økologi

Absalons kantiner har Det Økologiske Spisemærke i bronze. Det betyder, at kantinerne har Fødevarestyrelsens bevis for, at 30-60% af alle de råvarer, der bruges i kantinerne, er økologiske.

kantinemedarbejder i Næstved