Gå til hovedindhold

Studieliv

Dit studieliv på Campus Næstved skabes af det miljø, som du selv vælger aktivt at deltage i igennem studietiden. Det kan være både fagligt og socialt. Det vigtigste er, at du selv engagerer dig, for så får du også allermest med dig både under og efter studiet. 

Mange af dine medstuderende er nye i byen, når I starter, og det giver derfor den bedste start for alle, hvis du deltager i forskellige events på campus, så du kan møde andre studerende både fra dit eget og fra andre uddannelser. 

På campus vil du møde aktiviteter, der går på tværs af uddannelserne, og aktiviteter på den enkelte uddannelse. 

Fre'bar og fester

Du er altid velkommen i de studerendes egen Fre'Bar og ved Campus Næstveds fester, hvor du hurtigt kan lære nye at kende - ikke kun fra dit eget hold, men også fra de andre årgange og de øvrige uddannelser.

Det skaber en rigtig god stemning, når I mødes i kantinen eller på gangene og her kan genkende hinanden fra en snak i uformelle rammer. 

Tutorer

På Campus Næstved vil du lige fra studiestart og året igennem møde vores tutorer/studentervejledere, som er ansat på Campus Næstved. Det er studerende på tværs af uddannelserne, som hver uge har et antal timer til rådighed som supplement til vores studievejledning. Tutorerne kan blandt andet være en god hjælp i forbindelse med etablering af studiegrupper, eksamensforløb, studiemæssige spørgsmål af forskellig karakter og meget mere. Tutorerne har tavshedspligt i forhold til personlige henvendelser.

Tutorerne deltager også i afvikling af informationsmøder og åbent hus-arrangementer, ligesom det også kan være tutorerne, der tager imod besøgende fra gymnasier.

Studenterrådet

På hvert af Absalons campusser finder du et lokalt studenterråd, som både er med til at arrangere fede events og sørge for bedre faciliteter, men som også er de studerendes stemme til campusledelsen og videre til det centrale studenterråd på Absalon. Alle studerende kan stille op til studenterrådet, såvel lokalt som på tværs af Absalons 7 campusser. 

Læs mere om studenterrådet.

Studerende spiller bordfodbold

RUS-aktiviteter ved studiestart

Uddannelserne arrangerer forskellige RUS-aktiviteter i løbet af de første uger af studiet. Her laver vi sjove aktiviteter på campus, hvor fokus er man får lært hinanden og campus bedre at kende. Vi har også tradition for en tværfaglig RUS-dag, som sluttes af med en fælles fest.