Gå til hovedindhold

Studieliv

I Nykøbing Falster deler du studieliv med pædagog-, socialrådgiver- og sygeplejerskestuderende på campus.

Dit studieliv på Campus Nykøbing skabes af det miljø, som du selv vælger aktivt at deltage i igennem studietiden. Det kan være både fagligt og socialt. Det vigtigste er, at du selv engagerer dig, for så får du også allermest med dig både under og efter studiet. 

Flere af dine medstuderende er nye i byen, når I starter, og det giver derfor den bedste start for alle, hvis du deltager i forskellige events på og uden for campus, så du kan møde andre studerende både fra dit eget og fra andre uddannelser. 

På campus vil du kunne møde aktiviteter, der går på tværs af uddannelserne, og aktiviteter på den enkelte uddannelse.

Fester og Campuscaféen

Du er altid velkommen i de studerendes egen Campuscafé og ved Campus Nykøbings fester, hvor du hurtigt kan lære nye at kende - ikke kun fra dit eget hold, men også fra de andre årgange og de øvrige uddannelser.

Det skaber en rigtig god stemning, når I mødes i kantinen eller på gangene og her kan genkende hinanden fra en snak i uformelle rammer. 

Følg Campuscaféen på Facebook

Studenterrådet

På hvert af Absalons campusser finder du et lokalt studenterråd, som både er med til at arrangere fede events og sørge for bedre faciliteter, men som også er de studerendes stemme til campusledelsen og videre til det centrale studenterråd på Absalon. Alle studerende kan stille op til studenterrådet, såvel lokalt som på tværs af Absalons 7 campusser. 

Læs mere om studenterrådet.

Fredagsbaren Nykøbing Falster