Gå til hovedindhold

Studieliv

I Vordingborg deler du studieliv med lærer- og pædagogstuderende på campus.

Dit studieliv på Campus Vordingborg skabes af det miljø, som du selv vælger aktivt at deltage i igennem studietiden. Det kan være både fagligt og socialt. Det vigtigste er, at du selv engagerer dig, for så får du også allermest med dig både under og efter studiet. 

Mange af dine medstuderende er nye i byen, når I starter, og det giver derfor den bedste start for alle, hvis du deltager i forskellige events på og uden for campus, så du kan møde andre studerende både fra dit eget og fra andre uddannelser. 

På campus vil du kunne møde aktiviteter, der går på tværs af uddannelserne, og aktiviteter på den enkelte uddannelse.

Tutorer og studentervejledere

På Campus Vordingborg vil du lige fra studiestart og året igennem møde vores tutorer/studentervejledere, som er studerende på hhv. pædagog- og læreruddannelsen. Du vil her kunne møde studerende, som hver uge har et antal timer til rådighed som supplement til vores studievejledning. Tutorerne kan blandt andet være en god hjælp i forbindelse med etablering af studiegrupper, eksamensforløb, studiemæssige spørgsmål af forskellig karakter og meget mere. Studentervejlederne har tavshedspligt i forhold til personlige henvendelser.

Studentervejlederne deltager også i afvikling af åbent hus-arrangementer, ligesom det også kan være studentervejlederne, der tager imod besøgende fra gymnasier.

Fodboldbord Vordingborg

SMU - Fredagsbar og fester

I Vordingborg har vi en stærk tradition for at engagere os på tværs af uddannelser og årgange i SMU, vores Studiesociale Miljøudvalg, som blandt andet står bag fredagsbar og en række af årets sociale arrangementer og tiltag. 
Der er også plads til dig!

VS-Teater

Elsker du at være på? Elsker du at designe kulisser? I Vordingborg har vi en lang tradition for teater, og du som studerende kan du også være med.

Studenterrådet

På hvert af Absalons campusser finder du et lokalt studenterråd, som både er med til at arrangere fede events og sørge for bedre faciliteter, men som også er de studerendes stemme til campusledelsen og videre til det centrale studenterråd på Absalon. Alle studerende kan stille op til studenterrådet, såvel lokalt som på tværs af Absalons 7 campusser. 

Læs mere om studenterrådet.