Gå til hovedindhold

Valgmodul Ledelse og filosofi

På modulet præsenteres du for forskellige filosofiske blikke på verden og du lærer, hvordan perspektiverne hver især kan berige og udfordre din ledelse. Din egen ledelsesfilosofi er et gennemgående omdrejningspunkt, så du kommer helt tæt på, hvem du er som leder, og hvem du ønsker at være.

I får undervejs rig mulighed for filosofisk refleksion. Vi vil skifte til det langsomme gear og skabe rum til, at filosofien kan udfolde sig. Det at arbejde med filosofiske blikke kræver både træning, viden og en stor opmærksomhed på egen tilgang.

Dette valgmodul på 5 ECTS er en del af diplomuddannelsen i ledelse. Du kan læse modulet som en del af en hel uddannelse eller som et selvstændigt modul.

Modulet kan også indgå i et skræddersyet forløb. - Læs mere her

Om modulet

Tablist controls

Turbo

Dette valgmodul udbydes også som turbomodul. Turbo er for dig, der ønsker et kortere og mere intensivt forløb. I stedet for 4 adskilte undervisningsdage, er forløbet planlagt som 2-dages internat efterfulgt af en enkelt undervisningsdag på et senere tidspunkt.

Når modulet udbydes som 'turbomodul' er det for at højne intensiteten i vores nærvær, så vi i højere grad aktivt oplever det, vi teoretisk fokuserer på. Formen kræver en del forberedelse og mulighed for at være 100% til stede de første to dage. 

Vi indleder med et 2-dages internat i naturskønne omgivelser, hvor vi får rig mulighed for at fordybe os i bevidstheden om vores relationelle landskab, og hvor vi kan arbejde med mindfulness i naturen. Vi får maden serveret og sengen redt, så vi har mulighed for at skifte til det langsomme gear og skabe rum til fordybelse og refleksion. 

Læs mere om vores Turbomoduler her