Gå til hovedindhold

Valgmodul Metoder i klinisk kvalitetsudvikling

Der findes en række krav til kvaliteten i sundhedsvæsenet, som ikke kun er krav om en høj professionel standard og høj patienttilfredshed, men lige såvel krav om kvalitetsudvikling. På dette modul får du styrket din viden og forståelse for, hvordan du kan bidrage til at kvalitetsudvikle din praksis.

Kvaliteten i sundhedsvæsenet sikres gennem en række krav. Blandt kravene er tværprofessionelt samarbejde, behandling af høj kvalitet samt Sundhedsloven, der har til formål at sikre den enkelte borger.
Kravene forudsætter dog ikke, at kvaliteten er statisk, og hertil er kvalitetsudvikling en essentiel del af det. På dette modul vil du få indsigt i, hvordan du systematisk og målrettet kan fremme kvaliteten af sundhedsvæsenets ydelser og indtænke kvalitetsudvikling i din praksis.
Du vil dels blive indført i overordnede strategier for at sikre kvaliteten i det danske sundhedsvæsen, samtidig med at du vil få indsigt i konkrete metoder og redskaber til understøttelse af fremme og udvikling af sundhedsvæsenets ydelser.

Om modulet

Tablist controls