Gå til hovedindhold

Obligatorisk retningsmodul Udviklingsbaseret og forskningsorienteret praksis

Arbejder du med kvalitetsudvikling i praksis, og har et ønske om at blive skarp til systematisk at anvende relevante metoder, så vil dette modul kunne hjælpe dig godt på vej.

På dette modul får du mulighed for at udvikle et konkret felt i din daglige praksis, og du bliver stærkere metodisk til at afdække relevante problemstillinger eksempelvis inden for patientoplevet kvalitet.

Underviserne har selv forskerkompetencer, og erfaring med kvalitetsprojekter, og vil derfor kunne understøtte dig i at udvikle et projekt som matcher udfordringerne i din egen praksis.

Arbejder du tilmed med allerede med forbedringsmodeller, så vil dette modul kunne tilføje en yderligere tyngde til netop denne metode.

Dette modul understøtter hermed et skærpet fokus på grundlaget for at arbejde udviklingsbaseret og forskningsorienteret med udviklingsprojekter i relation til din konkrete praksis.

Modulet er obligatorisk inden for uddannelsesretningen SD Professionspraksis.

Dette obligatoriske modul på 10 ECTS indgår i retningen Professionspraksis, som er en del af Den sundhedsfaglige diplomuddannelse. Du kan læse modulet som en del af en hel uddannelse eller som et selvstændigt modul.

Om modulet

Tablist controls