Gå til hovedindhold

Valgmodul Virksomhedsservice og jobformidling

Bliv klædt på til at etablere gode samarbejder med virksomheder til gavn for både ledige og virksomheder.

På dette modul vil du få den nyeste viden omkring muligheder for samarbejde med virksomheder – dette for at sikre at så mange af de ny-ledige kommer hurtigt tilbage i arbejde.

Dette valgmodul på 10 ECTS er en del af Akademiuddannelse i beskæftigelse. Du kan læse modulet som en del af en hel uddannelse eller som et selvstændigt modul.

Modulet kan også indgå i et skræddersyet forløb. - Læs mere her

Der vil på modulet blive taget udgangspunkt i regionale data fra RAR, således at du får overblik over hvilke brancher i Region Sjælland der er mulighed for arbejde samt hvilke brancher der er hårdt ramt af fyringer.

Dette modul klæder dig på til at etablere gode samarbejdsaftaler til gavn for både ledige og virksomheder, sådan at du kan skabe de rette forudsætninger for et match mellem virksomheder og ledige.

Du vil få indblik i virksomheders vilkår og behov, så du kan etablere velfungerende samarbejder mellem ledige borgere og virksomheder, der tages udgangspunkt i arbejdsmarked i Region Sjælland. 

Overblik over, hvordan du bedst anvender virksomhedsrettede redskaber under hensyn til lovgivning og brancheforskelle på det Regionale arbejdsmarked

Fyldestgørende viden om kontaktstrategier, kommunikation med virksomheder og vejledning af ledige.

Om modulet

Tablist controls