Gå til hovedindhold

Skræddersyet kompetenceudvikling og konsulentydelser for skoler og kommuner

Absalon tilbyder skræddersyet kompetenceudvikling til skoler, kommuner og organisationer med specifikke behov. Uanset om det drejer sig om at styrke en medarbejdergruppe eller en hel afdeling, kan vi inden for forskellige fagområder designe et tilpasset forløb.

Vi tilbyder både formel kompetencegivende uddannelse, som akademiske eller diplommoduler, og skræddersyede indhold og formater, der bedst matcher jeres behov. Vores undervisning er altid forankret i deltagernes praksis og skræddersyet efter deres specifikke faglige behov og lokale vilkår. Uanset om undervisningen skal finde sted på en af Absalons campusser eller et andet ønsket sted, er vi klar til at imødekomme jeres behov.

Vi rådgiver også om mulige tilskud fra kompetencefonde eller puljer, når målgruppen og indholdet er afklaret. 

Arbejde ved computer

Rådgivning, sparring og facilitering

Vi har faglige eksperter inden for en lang række fagområder,  som kan hjælpe din skole, kommune eller organisation både med faglig rådgivning og sparring, eller facilitering af faglige udviklingsforløb.

Vi tager altid udgangspunkt i jeres konkrete situation og udfordring, og kan f.eks. inddrages både når en ny strategi eller indsats skal formuleres, igangsættes, implementeres og evalueres.

Vi giver også rådgivning om hvordan I kan arbejde med strategisk kompetenceudvikling af jeres medarbejdere og ledere, og hvilke konkrete muligheder Absalon tilbyder. Ligeledes hjælper vi, hvis I har brug for at få designet og faciliteteret et fagligt arrangement, som f.eks. en udviklingsdag, workshop eller andet. Ligesom vi kan tilbyde faglig coaching eller supervision af både medarbejdere og ledelse.

Du kan altid kontakte en af vores konsulenter og få uddybet hvordan vi kan hjælpe dig i forhold til din organisations behov.