Gå til hovedindhold

Sundhed, sygdom og kultur

Sundhed, sygdom og kultur

Vi udvikler ny viden, i og med praksis til gavn for de bedste sundhedsprofessionelle indsatser.

I forskningsmiljøet ‘Sundhed, sygdom og kultur’ er vi optaget af at undersøge forhold omkring pleje, omsorg og behandling til mennesker med kroniske lidelser og mennesker med tilsvarende behov for hjælp som følge af sygdom eller alder. Vi har fokus på de forandringer i sundhedsvæsenet, som er medført af en ændret opgavefordeling mellem det specialiserede og det nære sundhedsvæsen. Forskningens formål er at bidrage med praksisnær viden og løsninger, som kan styrke sygeplejerskeuddannelsen og sygepleje generelt. Udviklingsarbejdet sker i samarbejde med partnere fra både kommuner, region, virksomheder og foreninger.  

 

Vision og strategi for forskning og udvikling i Center for Sygepleje er under revidering og hjemmesiden vil derfor løbende blive opdateret. Forskningsleder og Docent kan altid kontaktes for uddybende spørgsmål og status for processen. Se kontaktoplysninger nedenfor. 

 

Skal vi samarbejde?

Vi samarbejder bredt med praksis og andre vidensinstitutioner, og vi vil gerne udbygge vores samarbejde med det omgivende samfund og med danske og internationale forskningsinstitutioner. 

Hvis du er interesseret i at samarbejde med os, så kontakt ovenstående. Du er også velkommen til at tage kontakt, hvis du er interesseret i at gennemføre et ph.d.-projekt ved forskningsmiljøet.

Du kan læse mere om samarbejde med Absalon her