Gå til hovedindhold

Valgmodul Rehabilitering i et neuropsykologisk perspektiv - Modul B

- med fokus på fysiske og sensomotoriske følger hos voksne med erhvervet hjerneskade

Mangler du viden om, hvordan du kan tilrettelægge indsatser i komplekse forløb hos voksne med erhvervet hjerneskade? På dette modul får du forståelse for borgerens behov samt de fysiske og sensomotoriske følger der kan opstå, med henblik på at fremme borgerens livskvalitet.

Mange med en erhvervet hjerneskade får bevægelsesmæssige problemer, samt andre fysiske og sensomotoriske følger. Disse følger kan besværliggøre mange af hverdagens gøremål, og voksne borgere med erhvervet hjerneskade vil ofte opleve et større behov for hjælp, end de tidligere har været vant til.
Det kan på mange måder sætte både borgeren med erhvervet hjerneskade og dennes pårørende i en sårbar situation, hvilket skaber rammen for behovet om en professionel koordinering af og sammenhæng i rehabiliteringsforløbet.

På dette modul vil du få viden om og indsigt i neuropsykologi som en rehabiliterende indsats, med henblik på at du i dit fremtidige arbejde bliver klædt på til at kunne begrunde borgerens behov i forhold til indsatser. Samtidig får du viden om, hvordan du kan tilrettelægge og varetage rehabiliteringsforløb i relation til fysiske og sensomotoriske følger efter erhvervet hjerneskade.

Dette valgmodul på 10 ECTS indgår i retningen Sundhedsfremme og forebyggelse, som er en del af Den sundhedsfaglige diplomuddannelse. Du kan læse modulet som en del af en hel uddannelse eller som et selvstændigt modul.

Modulet kan også indgå i et skræddersyet forløb. - Læs mere her

Om modulet

Tablist controls