Gå til hovedindhold

Iben

- Studerende på diplomingeniøruddannelsen i bioteknologi
- Campus Kalundborg

Iben biotekambassadør

Jeg er 20 år og læser til diplomingeniør i bioteknologi i Kalundborg.

Selv er jeg bosat i Gislinge i nærheden af Holbæk, men flere fra min klasse og generelt på tværs af årgangene kommer også fra andre dele af landet. Som mange af mine medstuderende brænder jeg for bioteknologi og problemløsning, som kun blev styrket af min ungdomsuddannelse på Roskilde Tekniske Skole, HTX, hvor jeg dimitterede i sommers 2022.

At læse til diplomingeniør hos Absalon i Kalundborg er superspændende, og da vi er et relativt lille campus, har man meget nemt ved at få al den støtte, vejledning og hjælp af undervisere, som man skulle have brug for. På trods af at titlen som ingeniør ikke er noget, man kommer sovende til, betyder det ikke, at man ikke har fritid, man kan bruge på lige det, man selv lyster. Selv bruger jeg en del af min fritid på at arbejde på både mit studierelevante job hos Novo Nordisk og mine andre fritidsjobs, samt at være sammen med familie og venner.

Den helt store årsag til at jeg valgte at studere i netop Kalundborg, er det tætte samarbejde med industrien, der findes i byen.

Skulle du ønske at vide mere, blive studerende for en dag eller noget helt tredje, er du mere end velkommen til at sende mig en mail på 10457685@edu.pha.dk.