Gå til hovedindhold

Mette

- Radiografstuderende
- Campus Næstved

Ambassadør

Mit navn er Mette, jeg er 22 år gammel. Jeg er studerende på Radiograf uddannelsen på Absalon i Næstved, med start september 2022. Jeg er selv bosat i Slagelse. 

Jeg har gået på STX på Slagelse Gymnasium, som jeg afsluttede 2021. Jeg har haft et sabbatår efter, som jeg har brugt på arbejde og finde en uddannelse. 

Jeg har altid vidst at jeg gerne ville arbejde med mennesker. Derfor har jeg også kigget meget på forskellige sundhedsfaglige uddannelser, da min interesse er inde for det. Jeg hørte første gang om Radiograf uddannelsen i 7. klasse, hvor jeg var sikker på det var det jeg skulle være. Dog gik jeg væk fra dette igen, og kiggede på mange andre uddannelser. 

Jeg har snakket meget med en studievejleder om uddannelse, da jeg selv var virkelig i tvivl om, hvad jeg egentlig gerne ville. Da jeg så at Radiograf uddannelsen kom til Næstved, tog jeg til Åbent Hus, hvor jeg også fik arrangeret studerende for en dag. Efter jeg havde været til begge dele, var jeg sikker på at det var den uddannelse, der var den helt rigtige for mig.

Uddannelsen er en meget bred uddannelse, som kombinerer patientpleje med teknik og meget andet. Man får en bred viden på uddannelsen, hvilket for mig er virkelig fedt. For mig var det også kun et kæmpe puls, at omkring halvdelen af uddannelsen er i klinik, som virkelig gør at man får det i hænderne. 

Hvis du har spørgsmål til min uddannelse, og/eller hvis du ønsker at blive 'Studerende for en dag' på Radiograf uddannelsen i Næstved, så er du velkommen til at skrive til mig på min mail: 10458361@edu.pha.dk