Gå til hovedindhold

Camilla

- Radiografstuderende
- Campus Næstved

Foto af Camilla Andersen

Hej mit navn er Camilla Andersen, og jeg er 21 år. Jeg studerer på Radiografuddannelsen på Absalon i Næstved, hvor jeg går på 1 semester. Jeg er selv bosat i Hvidovre.

Jeg har gået på HTX i Køge, som jeg afsluttet i 2020, og har siden da haft 2 sabbatår. I mit ene sabbatår har jeg arbejde i en Øjenklinik, hvor jeg har arbejdet meget med patienter og OCT scanninger. Her var jeg sikker på at jeg ville arbejde med mennesker og gøre en forskel i min hverdag. Jeg har meget længe gerne ville læse medicin, men grundet uddannelsens længe, valgte jeg at det ikke var noget for mig. Da jeg hørte om Radiograf uddannelsen, var jeg sikker på at det var den rette uddannelse for mig. Det at jeg kan blande det tekniske med arbejdet med patienter, var lige det jeg søgte. Derudover kan jeg godt lide at uddannelsen kan gå i flere retninger, og man har flere valgmuligheder når man er færdig.

Hvis du har spørgsmål til min uddannelse, og/eller hvis du ønsker at blive 'Studerende for en dag' på Radiograf uddannelsen i Næstved, så er du velkommen til at skrive til mig på min mail: 10458366@pha.edu.dk