Gå til hovedindhold

Mikkel

- Studerende på diplomingeniøruddannelsen i maskinteknologi
- Campus Kalundborg

ambassadør

Mit navn er Mikkel, og jeg er født og opvokset i Kalundborg, hvor jeg også gennemførte min ungdomsuddannelse. Min rejse har været præget af udfordringer med udiagnostiseret ADHD og autisme, hvilket gjorde det svært at finde den rette retning i mit liv.

Efter nogle år hvor jeg søgte forskellige steder heriblandt lærestudie og uddannelse i forsvaret, besluttede jeg mig for at arbejde nogle år som ufaglært håndværker og få styr på mig selv med en psykiater, hvor jeg endeligt fik diagnoserne samt den nødvendige støtte.

Denne nye indsigt gav mig redskaberne til at finde den rette vej, og jeg tog springet ind i en ny fase af mit liv. Nu er jeg stolt af at være studerende på ingeniørstudiet på Absalon. Dette er ikke kun en uddannelse for mig, men det bedste sted i mit liv. Jeg har aldrig følt mig så målrettet og glad som jeg gør her.

Jeg har siden jeg var helt lille altid haft en stor interresse for teknik og for at løse problemer på den mest effektive måde - om det var at reparere ødelagte computere min far fik med hjem fra job, designe og bygge en ny port til min garage eller besejre en Mindflayer i DND- gruppen.

Min rejse har formet mig og styrket min beslutsomhed. Jeg bringer nu mine erfaringer med mig som en dedikeret ingeniørstuderende og ser frem til at bidrage positivt med mine færdigheder og indsigt.

Har du spørgsmål til diplomingeniøruddannelsen i maskinteknologi, eller hvis du ønsker at blive Studerende for en dag. Så er du meget velkommen til at skrive til mig på: 10277101@edu.pha.dk