Gå til hovedindhold

Oliver

- Studerende på diplomingeniøruddannelsen i bioteknologi
- Campus Kalundborg

Oliver Houlind

Jeg er 21 år og læser til diplomingeniør i bioteknologi i Kalundborg på den danske linje. Jeg bor i Roskilde og pendler til skolen med tog, hvilket er nemt, da Kalundborg Øst-station ligger 5 minutter fra campus.

Siden folkeskolen har jeg vidst, at jeg skulle studere noget med bioteknologi, så efter jeg min HTX i Næstved, søgte jeg ind på Absalons nye diplomingeniør i bioteknologi og blev optaget i 2021. Jeg blev introduceret til uddannelsen på mit andet år på HTX og vidste, at det var dér, jeg skulle hen. 

Studiet er generelt meget intimt, da vi ikke er mere end 250 studerende på tværs af alle uddannelser på campus, og man har derfor nemt ved at få vejledning og hjælp af undervisere samt sine medstuderende. Derudover er studenterrådet med til at planlægge forskellige events, hvor man som studerende har mulighed for at deltage og styrke fællesskabet.

Selvom studiet kan være hårdt, er der nu også gode muligheder for at have et liv ved siden af studiet. Min fritid bliver brugt på at være frivillig brandmand, styrketræne med mine klassekammerarter og selvfølgelig arbejde.

En af de helt klart største fordele ved Absalon i Kalundborg, er et tæt samarbejde med industrien i byen blandt andre Novo Nordisk, som ligger lige over for vores campus. Samarbejdet giver en hel unik mulighed for at få et indblik i, hvordan man anvender sin teori i praksis, hvilket også er noget som Absalon udmærker sig i. Man bliver klædt godt på til at kunne klare sig i industrien, og man får nogle helt særlige værktøjer, som man kan tage med sig videre i livet

Har du andre spørgsmål eller ønsker du at blive studerende for en dag og få et indblik i, hvordan min hverdag hænger sammen, er du velkommen til at sende mig en mail på 10411423@edu.pha.dk