Gå til hovedindhold

Signe

- Studerende på pædagoguddannelsen
- Campus Vordingborg

Ambassadør

Jeg er Signe på 21 år, og jeg læser til pædagog på Professionshøjskolen Absalon i Vordingborg. Før jeg startede på pædagoguddannelsen, arbejdede jeg med børn og unge med angst, depression og/eller autisme.

Jeg havde ikke planlagt at søge ind på pædagoguddannelsen. Jeg var stadig uafklaret om uddannelsesvalg, og hvilken retning i livet jeg ville. En dag blev jeg dog frustreret over at have misset ansøgningsfristerne og derved var dømt til at skulle udholde endnu et sabbatår. Jeg ville gerne erstatte den stilstand, jeg følte, med følelsen af aktivt selv at udforske mine muligheder. Jeg søgte derfor spontant en af de pladser, der heldigvis var tilbage på pædagoguddannelsen i Vordingborg efter både kvote 1 og kvote 2 ansøgerne havde fået svar, og jeg fik besked om mit optag 4 dage, før jeg skulle starte.

Dette viste sig at være en god beslutning, da jeg har udviklet mig rigtig meget på pædagoguddannelsen – specielt socialt og personligt. Jeg har altid trivedes med ”traditionel” undervisning, så det har skubbet mange af mine grænser at opleve, hvordan pædagoguddannelsen skaber læringsmiljøer præget af teater, leg og klippe-klistring.

Jeg kan anbefale at læse til pædagog i Vordingborg, og jeg tager hjertens gerne imod spørgsmål og “studerende for en dag” – uanset om du er 100% afklaret, eller om du ligesom jeg, har brug for at få udvidet horisonten af muligheder. Sammen skal vi nok klæde dig godt på!

Kontakt mig på 10468802@edu.pha.dk