Del

Specialisering

Pædagoguddannelse er én samlet uddannelse, hvor du kvalificerer dig til hele pædagogens arbejdsfelt. Samtidig er der i uddannelsen tre forskellige specialiseringer.

  • Dagtilbudspædagogik (0-5 årige)
  • Skole- og fritidspædagogik (6-18 år)
  • Special- og socialpædagogik

Alle specialiseringer kan vælges på alle 4 uddannelsessteder, dog kan undervisningen i enkelte tilfælde ligge på et andet uddannelsessted end der, hvor man er tilmeldt studiet.

Vi går langt for at sikre, at du kan få det speciale, du ønsker og som vi sammen med dig vurderer, at dine kompetencer passer bedst med. - læs mere her

Vi går langt for at sikre, at du kan få det speciale, du ønsker og som vi sammen med dig vurderer, at dine kompetencer passer bedst med.

Pædagoguddannelsen i Professionshøjskolen Absalon tildeler dig derfor en specialiseringsretning under din uddannelse på baggrund af en helhedsvurdering. Helhedsvurderingen sker ud fra tre kriterier:

  1. Din egen prioritering, i point.
  2. Pædagoguddannelsens tildelingspoint, som gives ud fra dine oplysninger i et digitalt spørgeskema.
  3. Pædagoguddannelsens supplerende tildelingspoint.

Praktikkerne hænger sammen med specialiseringen

De to lange praktikker på uddannelsen er en del af specialiseringen.

Du kan tone din uddannelse yderlige via valgmodulerne

Du kan kun ønske en specialisering på pædagoguddannelsen. Derudover har du mulighed for at tone din uddannelse i den retning, du vil. Hvis du fx brænder for natur eller det kunstneriske, kan du sammensætte din uddannelse, så du får ekstra kompetencer og viden på det område. Det sker, når du skal til at vælge mellem de forskellige valgmoduler.

Cxense Display