Gå til hovedindhold

Studieliv

Dit studieliv på Absalon i Holbæk præges i høj grad af, hvordan du også selv deltager aktivt igennem studietiden. Det kan være både fagligt og socialt. Det vigtigste er, at du selv engagerer dig, for så får du også allermest med dig både under og efter studiet. 

Som studerende i Holbæk, vil du opleve, at der er flere, der bor i Nordvestsjælland. Nogle er måske kommet direkte fra ungdomsuddannelse, og andre har måske ventet nogle år, har fået børn og ønsker nu at studere - eventuelt påny. 

Det er et lille og nyere studiemiljø, hvor du som studerende har gode muligheder for at præge og skabe både faglige og sociale aktiviteter både for det specifikke hold, men også på tværs af årgange. 

Studiecafé, fredagsbar og fester

I Holbæk kan du glæde dig til studiecaféer, fredagsbar og fester, hvor du hurtigt kan lære nye at kende - ikke kun fra dit eget hold, men også fra de andre årgange samt tværprofessionelt med de øvrige uddannelser i Holbæk. 

Det skaber en rigtig god stemning, når I mødes i kantineområdet eller på gangene og her kan genkende hinanden fra en snak i uformelle rammer. 

Studenterrådet

På hvert af Absalons campusser finder du et lokalt studenterråd, som både er med til at arrangere fede events og sørge for bedre faciliteter, men som også er de studerendes stemme til campusledelsen og videre til det centrale studenterråd på Absalon. Alle studerende kan stille op til studenterrådet, såvel lokalt som på tværs af Absalons 7 campusser. 

Læs mere om studenterrådet.

En del af HUSC

I Holbæk ligger Absalon placeret som en del af HUSC, Holbæks Uddannelses- og Studiecenter, som stiller gode studiefaciliteter til rådighed både for vores, men også andre uddannelser. Her kan du blive en del af Campusrådet og lærer studerende fra andre uddannelser at kende.