Gå til hovedindhold

Studieliv

studieliv kalundborg

Dit studieliv på Campus Kalundborg skabes af det miljø, som du selv vælger aktivt at deltage i igennem studietiden. Det kan være både fagligt og socialt. Det vigtigste er, at du selv engagerer dig, for så får du også allermest med dig både under og efter studiet. 

Mange af dine medstuderende er nye i byen, når I starter, og det giver derfor den bedste start for alle, hvis du deltager i forskellige events på, men også uden for campus, så du kan møde andre studerende både fra din egen og fra andre uddannelser. 

På campus vil du møde aktiviteter, der går på tværs af uddannelserne, og aktiviteter på den enkelte uddannelse. 

Du kan også følge uddannelserne i Kalundborg på Instagram:

Ingeniøruddannelserne >> @absalonengineering

Bioanalytikeruddannelsen >> @absalonbioanalytikerkalundborg

Fredagsbar, fester og brætspil

I hjertet af campus finder du de studerendes fredagsbar, og det er også i dette område, vi kommer til at holde en del af semestrets festlige og sociale begivenheder. Du har selv mulighed for at være med til at planlægge alt fra semesterstartsfest over julefrokost til en internationalt inspireret halloween, og er man mest til en sodavand og et hyggeligt brætspil, er man også meget velkommen til at invitere sine medstuderende til dette.

Det skaber en rigtig god stemning, når I mødes i kantinen eller på gangene og her kan genkende hinanden fra en snak i uformelle rammer. 

Tutorer ved studiestart

Tutorer og studiestart

Når du starter på din uddannelse vil du møde studerende som tutorer særligt i starten. De sørger for den gode stemning, sociale aktiviteter og så vil de hjælpe dig godt i gang med at lære campus og omgivelser at kende.

Faglige events i Biotekbyen

Når du studerer i Kalundborg, vil du opleve at virksomhederne i og omkring Kalundborg har en stor interesse i at møde vores studerende. Det betyder, at du har gode muligheder for at deltage og/eller arrangere faglige events, oplæg eller gå-hjem-møder på eller uden for campus' mure. Brug muligheden til enten at få arrangeret et arrangement om noget fagligt, du interesserer dig for, og/eller til at møde ligesindede og måske bygge på netværket til din fremtidige karriere. 

Studenterrådet

På hvert af Absalons campusser finder du et lokalt studenterråd, som både er med til at arrangere fede events og sørge for bedre faciliteter, men som også er de studerendes stemme til campusledelsen og videre til det centrale studenterråd på Absalon. Alle studerende kan stille op til studenterrådet, såvel lokalt som på tværs af Absalons 7 campusser. 

Læs mere om studenterrådet.

Følg med på Discord

Find studenterrettede events og aktiviteter for studerende på discord-kanalen Kalundborg Connect, som studerende og byens unge ingeniører står bag. Udforsk allerede nu og find ligesindede i takt med, at kanalen udbygges.

Grillhygge på Kalundborg havn

Studerende der grillhygger på Kalundborg Havn

Hygge i gården

Hygge i campusgården