Gå til hovedindhold

Absalon som arbejdsplads

Professionshøjskolen Absalon er en af Danmarks seks professionshøjskoler. Vi uddanner fremtidens lærere, pædagoger, sygeplejersker, ingeniører, socialrådgivere og mange flere.

Vi ser modet, engagementet og potentialet i hver enkelt studerende og vi ser det som vores forpligtelse at give dem de aller bedste betingelser for at gennemføre deres uddannelse og blive dygtige professionelle – det er et arbejde, som alle medarbejdere på Absalon bidrager til, på trods af vores forskellige roller i organisationen.

Vi har en ambition om at skabe et endnu stærkere professionelt arbejdsfællesskab, hvor alle – med hver sin faglighed – bidrager til at gøre Absalon til et godt sted at uddannelse sig eller arbejde. Vores omgangsform er uformel, og vi lægger vægt på at skabe gode muligheder for udvikling, vi motiverer hinanden og giver hinanden faglige input, og så har vi vedvarende fokus på det gode arbejdsmiljø.

Når du ankommer til en af vores syv campusser vil du med det samme mærke, at den helt særlig stemning, som bidrager til det livlige arbejdsmiljø. At arbejde side om side med de studerende, som det hele handler om, gør det ekstra vedkommende og motiverende for os som medarbejdere.

Som medarbejder på Absalon får du ca. 800 dedikerede kollegaer. 470 af dem er undervisere og de øvrige bidrager til alt det omkringliggende, der er med til at skabe rammerne for en uddannelsesinstitution. Åbenhed og humør er nøgleelementer i vores omgangsform.

 

Introdag

Foto af oplægsholder

Som ansat på Absalon bliver du i din første tid inviteret til en introdag sammen andre nyansatte kollegaer.

Som ansat på Absalon bliver du i din første tid inviteret til en introdag sammen med andre nyansatte kollegaer. Formålet er, at tage godt imod dig og dine nye kolleger og give dig en mulighed for at møde organisationen i øjenhøjde.

På introdagen kan du forvente at få kendskab og indsigt i Absalon som arbejdsplads og organisation, men også vores værdier og strategi.

Men aller vigtigst så er introdagen en indbydelse til vores kollegafællesskaber på tværs af centre, afdelinger og campusser.

På introdagen kan du forvente at:

  • Møde Absalons rektor
  • Reflektere over dit nye job med andre nye kollegaer
  • Få intro til vores intranet og vigtig information til din første tid på Absalon

Madordning 

 

Som medarbejder på Absalon kan du få adgang til vores sunde og lækre madordning, med buffet hver dag.