Gå til hovedindhold

Fra ansøgning til job

Ansættelsesprocedure

Læs om vores ansættelsesprocedure, fra du sender ansøgningen, til du får besked, om stillingen er din.

På Absalon modtager vi alle ansøgninger digitalt via vores rekrutteringssystem. Når du har sendt din ansøgning til Absalon, modtager du en bekræftelse på, at vi har modtaget din ansøgning.

Ansættelsesudvalget gennemgår alle indkomne ansøgninger, og indkalder efter ansøgningsfristen til ansættelsessamtaler. Dato for ansættelsessamtaler står typisk oplyst i vores stillingsopslag, og kan sjældent afvige derfra.

Ansættelsessamtaler
Som udgangspunkt afholder vi to ansættelsessamtaler, dog kan der være tilfælde hvor vi kun afholder en enkelt. Der kan være stillinger hvor vi har et rekrutteringsbureau med i ansættelsesprocessen, her vil du også skulle gennemgå en personlighedstest.

Efter afholdelse af første ansættelsessamtale bliver du ringet op af ansættende leder, og får enten et afslag eller en invitation til anden samtale.

Ved anden samtale kan du i nogle tilfælde blive præsenteret for en case. Når vi har afholdt alle anden-samtaler, bliver du ringet op af ansættende leder og får enten tilbudt stillingen eller et afslag. Herefter får de kandidater der ikke har været til samtale et skriftligt afslag.

Lønforhandlig og kontrakt
Har du sagt ”ja tak” til en stilling på Absalon skal din løn forhandles. Som udgangspunkt er det din tillidsrepræsentant/ din faglige organisation og din nye chef der forhandler din løn. Du kan forvente at blive kontaktet af din tillidsrepræsentant/  faglige organisation. Hvis du er selvforhandlende, forhandler du selv din løn med chefen, du kan dog vælge at lade dig bistå af din faglige organisation.

Når din løn er færdigforhandlet, får du tilsendt en kontrakt til din digitale postkasse. Kontrakten skal du underskrive og returnere til Absalon.

I tilfælde hvor din løn ikke når at være forhandlet på plads inden månedens udgang, vil du få en bekræftelse på din ansættelse, så du kan nå at opsige en evt. nuværende ansættelse.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning!