Gå til hovedindhold

Bliv elev hos Absalon

Går du og drømmer om en elevplads hvor du har medindflydelse på egen læring og hvor din uddannelse bliver taget alvorligt? På Absalon ved vi hvor vigtigt det er, at få uddannet faglige profesionelle og vi ved at det er vigtigt at du får en bred basisviden med i din uddannelsesrygsæk. Vi ansætter kontorelever, ernæringsassistent- og caterelever, samt it-supportelever.

Vi søger elever én gang om året og du skal holde øje med vores stillingsopslag i marts – maj måned.

Læs mere om vores elevstillinger

Det siger vores tidligere elever

Kontorelev Louise Lyngby

Min elevtid i Absalon foregik i tre forskellige afdelinger. Jeg fik en stor forståelse af, hvordan organisationen er bygget op, og at alle teams har en sammenhæng. En forståelse og viden, der har styrket mig i mit arbejde under mine elevforløb.

Under hele mit elevforløb er jeg blevet vist en kæmpe tillid og stor frihed under ansvar. Jeg har fået lov til at være med til udvikling på sidelinjen, men har også arbejdet selvstændigt med arbejdsoptimering. Teorien fra skoleforløbene kunne sættes i relation til arbejdsopgaverne. En meget praksisnær uddannelse, der giver rigtig mange muligheder for, at finde ud af, hvad jeg elsker at arbejde med. Absalon er et dejligt sted at være elev.

Foto af Louise Lyngby

Ernæringsassistentelev Celia

Jeg synes det er rigtigt fedt at være elev i Absalon.

Man får et rigtig stort indblik på hvordan en kantine kører, men også hvordan de andre lokationer fungerer.

Som elev får du også lov til at prøve at bruge din fantasi.

Jeg er rigtig glad for at være elev i Absalon og har lært meget nyt om mad, men også om mig selv.

Køkkenet i Slagelse kantine

IT-supportelev Arne Rasmus Olsen

Jeg synes, at det er flot af Absalon at tage mig ind som elev, selv om jeg er i den lidt ældre aldersgruppe. Jeg har fra start følt mig som en naturlig del af afdelingen, og at der er styr på alt det administrative i forhold til ansættelse af elever.

Foto af Arne Rasmus Olsen

Kontorelev Line Nielsen

Absalon har under min elevtid kunne give mig gode faglige udfordringer, gode sociale arrangementer og frihed under ansvar.

Foto af Line Nielsen