Gå til hovedindhold

Valgmodul Ledelse i relationel kompleksitet

På dette modul arbejder vi med mennesker og gensidig forståelse af hinanden. Vi ser på dine relationer til medarbejdere, kollegaer, ledere, kunder, brugere, samarbejdspartnere og andre i dit netværk. Og på din egen andel både i de relationer, der går godt, og de relationer, der går mindre godt.

Vi går på opdagelse i teorier om personlighedsudvikling, og undervejs i modulet udvikler du dine selv- og medledelseskompetencer til at begå dig i komplekse relationer. Vi klæder dig på i forhold til at skabe og fastholde motivation sammen med medarbejderne - også under højt arbejdspres. Vi arbejder med modet til at lede igennem relationerne, bl.a. ved øget forståelse af vores tankemønstre og af, hvordan vores tanker påvirker vores handlinger og relationer. Modulet inviterer dig til at gå tæt på dig selv, så vær forberedt på at se dig selv og dine mønstre i øjnene.

Dette valgmodul på 5 ECTS er en del af diplomuddannelsen i ledelse. Du kan læse modulet som en del af en hel uddannelse eller som et selvstændigt modul.

Modulet kan også indgå i et skræddersyet forløb. - Læs mere her

Om modulet

Turbo

Dette valgmodul udbydes også som turbomodul. Turbo er for dig, der ønsker et kortere og mere intensivt forløb. I stedet for 4 adskilte undervisningsdage, er forløbet planlagt som 2-dages internat efterfulgt af en enkelt undervisningsdag på et senere tidspunkt.

Når modulet udbydes som 'turbomodul' er det for at højne intensiteten i vores nærvær, så vi i højere grad aktivt oplever det, vi teoretisk fokuserer på. Formen kræver en del forberedelse og mulighed for at være 100% til stede de første to dage. 

Vi indleder med et 2-dages internat i naturskønne omgivelser, hvor vi får rig mulighed for at fordybe os i bevidstheden om vores relationelle landskab, og hvor vi kan arbejde med mindfulness i naturen. Vi får maden serveret og sengen redt, så vi har mulighed for at skifte til det langsomme gear og skabe rum til fordybelse og refleksion. 

Læs mere om vores Turbomoduler her

Tablist controls