Gå til hovedindhold

Turbomoduler

Er du til intensive, komprimerede forløb?

Flere af modulerne på Diplomuddannelsen i Ledelse udbydes også som turbomoduler. Turbo er for dig, der ønsker et kort og intensivt forløb. I stedet for adskilte undervisningsdage, tilbydes turboforløbet som internatforløb af forskellige varighed alt afhængigt af modulets ECTS-point. Du skal være indstillet på nogle meget intense og krævende dage. Vi arbejder fra morgen til aften på dagene med overnatning og afslutter internaterne med en almindelig undervisningsdag.

Du skal derfor være forberedt på at forsvinde ind i en boble af teori, praksislæring, øvelser, interaktioner og masser af input. På turbo opstår der hurtigt en holdånd, og der dannes relationer til gavn for studiegrupper og netværk.  Til gengæld er der større krav til, at du forbereder dig grundigt hjemmefra – både før og mellem de to internater. Der er med andre ord ikke programsat tid til samme form for refleksion, som du vil opleve i et klassisk forløb med flere undervisningsgange fordelt over længere tid.

Turbomoduler - ét tilvalg uden binding

Ved at tilmelde dig et turbohold forpligter du dig ikke til at tage alle moduler som turboforløb, hvis du fx også ønsker at prøve et klassisk forløb eller skifte fra gang til gang.