Gå til hovedindhold

De dødes nat på Absalon

Forberedelserne er i gang til en rigtig uhyggelig oplevelse på Absalon og resten af Slagelse by fredag aften den 28. oktober. De pædagogstuderende har forberedt en skræmmende rute, som absolut ikke er for sarte sjæle. Det hele starter klokken 19:00 med guidede ture og gyseroptog.

De dødes nat

Traditionen tro er kulturbegivenheden ’De Dødes Nat’, som er et samarbejde mellem Slagelse Kommunes kulturinstitutioner, erhvervsliv og uddannelsesinstitutioner, igen tilbage i Slagelse. Formålet er at skabe en aften med horror, gys og rædsel for hele familien, hvis man ikke har en for sart sjæl.

Gyseroptog fra Absalon til Slagelse bymidte
Fredag aften vil der derfor vrimle med mørkets væsner og uhyggelige skikkelser på Slagelses gader og stræder efter mørkets frembrud. Mørkets væsner inviterer dig med på et hårrejsende gyseroptog gennem Slagelse by, når Absalons pædagogstuderende står for en interaktiv oplevelse med gys og horror. 

Optoget starter kl. 19 og slutter på Absalon campus, hvor endnu mere gys vil opstå.

ADVARSEL - Gyseroptoget er ikke egnet for små børn.

Escape Rooms og guidede ture på Campus
På Campus i Slagelse vil der være mulighed for at prøve et ægte gys i escape rummet, og det hele starter klokken 19:00, hvor der også vil være flere guidede horrorwalks indtil klokken 21:00.

 

De dødes nat
De dødes nat
De dødes nat