Gå til hovedindhold

Jacopo

- Studerende på fysioterapeutuddannelsen
- Campus Roskilde

Ambassadør

Hey mit navn er Jacopo. Jeg er 22 år og læser fysioterapi på Campus Roskilde.

Lidt information om mig. Jeg er halvt Italiener, men har boet hele mit liv i Danmark og fik min gymnasiale uddannelse på Gefion Gymnasium i 2020. Efter gymnasiet valgte jeg at tage en personlig træner- og kostvejlederuddannelse, da jeg er virkeligt interesseret i kroppens anatomi og dens bevægelser.

Siden mit ophold på efterskolen 2016-2017 har jeg vidst, at jeg vil læse til fysioterapeut. Min lyst til at lære mere om faget og kroppen er vokset enormt, siden jeg traf beslutningen. Ideen om at hjælpe og genoptræne folk til at bruge deres kroppe igen og få dem tilbage til det niveau, som de plejer at være på eller at forbedre deres motoriske færdigheder giver mig en glædelig fornemmelse.

Det fedeste ved at studere fysioterapi er at få lov til at bruge alt den teori, som vi lærer på studiet i praktisk. At lave øvelser og komme ud og bruge disse på hinanden og på andre i praksis fungerer rigtig godt for mig. Den erfaring man får, er guld værd! Man har – bogstaveligt talt – fingeren på pulsen!

Desuden skaber det god trivsel og et solidt sammenhold i klassen mellem os studerende, da vi bliver sat sammen og skal arbejde tæt sammen med hinanden undervejs. Jeg har ikke fortrudt mit valg ét sekund i forhold til at starte her på fysioterapeut-uddannelsen både i forhold til det faglige men også i forhold til det sociale. Tværtimod!

Hvis du har nogle spørgsmål angående min uddannelse, og/eller hvis du ønsker at blive ”Studerende for en dag” på fysioterapeutuddannelsen på Absalon i Roskilde, må du meget gerne skrive til mig på: 10458128@edu.pha.dk