Gå til hovedindhold

Julie

- Studerende på fysioterapeutuddannelsen
- Campus Næstved

Ambassadør

Mit navn er Julie. Jeg er 23 år, og læser til fysioterapeut på campus Næstved.

Jeg kommer fra Næstved, og blev student fra Næstved Gymnasium og HF i 2019. Efter gymnasiet havde jeg to sabbatår, hvor jeg arbejdede lidt forskellige steder.

Jeg har altid vidst at jeg ville arbejde med mennesker, og helst i et erhverv hvor jeg kunne hjælpe dem. Dér kom fysioterapien ind i billedet.

Efter selv at have brugt min andel af tid hos diverse fysioterapeuter, fik jeg for alvor øjnene op for, hvor stor en forskel fysioterapeuter kan gøre. Første gang jeg fik et smugkig på uddannelse, var i 9. klasse. Jeg var dengang i praktik på et sygehus, hvor jeg blandt andet, fik prøvet fysioterapien af.

Fysioterapien er mit absolutte drømmestudie, hvor vi studerende bliver udfordret dagligt, både teoretisk og praktisk. På en professionsbachelor som denne, kombineres det praktiske og teoretiske på kryds og tværs, og man får derfor et bedre fundament for læring og forståelse af de mange elementer i faget.

Hvis du vil høre mere om min uddannelse, eller har et ønske om at blive ’studerende for en dag’ på fysioterapeutuddannelsen i Næstved, så er du velkommen til at kontakte mig på mail: 10411358@edu.pha.dk