Gå til hovedindhold

Systematisk fokus på barnets progression

I denne udgave af podcasten 'Socialt Arbejde i Praksis' taler Andrey Lukyanov-Renteria, der er lektor og ph.d. ved socialrådgiveruddannelsen på Absalon, med Louise Austeen Leth, der er specialkonsulent ved Socialstyrelsen. Hun stod i spidsen for projektet ”Systematisk fokus på barnets progression i sagsbehandlingen på børn og ungeområdet”.

Ved at lave små ændringer i deres praksis for opfølgning har borgerne og kommunerne store gevinster at hente. 

Det er en af konklusionerne på et projekt om opfølgningspraksis, som Socialstyrelsen startede i 2019. Her har de samarbejdet med blandt andet Absalon og fem af landets kommuner og undersøgt, hvordan der følges bedst muligt op på indsatser, der sættes i gang.I denne udgave af podcasten 'Socialt arbejde i praksis' taler Andrey Lukyanov-Renteria, der er lektor og ph.d. ved socialrådgiveruddannelsen på Absalon, med  Louise Austeen Leth, der er specialkonsulent ved Socialstyrelsen. Hun stod i spidsen for projektet ”Systematisk fokus på barnets progression i sagsbehandlingen på børn og ungeområdet”.Lyt med her:

Gå på opdagelse i Absalons podcastunivers

Få faglig viden og inspiration direkte i øregangene, når og hvor du vil; på cyklen, i bilen, på løbeturen eller mens du vasker op.

Find alle vores podcasts her.