Del

Campus Næstved

På Campus Næstved har vi samlet fire sundhedsfaglige uddannelser samt uddannelsen i offentlig administration. Her kan du læse til bioanalytiker, ergoterapeut, fysioterapeut, sygeplejerske og administrationsbachelor.

På Campus Næstved finder du et levende studiemiljø med tæt kontakt til dine engagerede undervisere i gode fysiske rammer. Her vil du opleve vores kantine, som serverer sund mad, der smager, vores bibliotek hvor der altid er mulighed for råd og vejledning til dit studieprojekt og vores særligt indrettede skillslabs, som danner rammer om de praktiske dele af vores uddannelser.   

På gensyn på Campus Næstved.

Seneste nyt

Online Åbent Hus på sygeplejerskeuddannelsen
17. november 2020
Overvejer du at uddanne dig til sygeplejerske?
Så hør om uddannelsen og dine muligheder ved Online Åbent Hus.
Kyssesyge og blodprøver en del af praktiktiden
For 27-årige Christian Lodal har vejen til bioanalytikerstudiet på Absalon i Næstved været brolagt med små positive bump, der i dag gør ham til en…
Sofie valgte blod frem for bakterier
Sofie er 22 år, læser til bioanalytiker og er godt og grundigt engageret i studiemiljøet. I begyndelsen var det mest bakterier, der optog hende,…
Nye uddannelser i Nordvestsjælland fortsat populære
5. juli 2019
Før 2017 havde Absalon ingen uddannelser i Nordvestsjælland. Nu er der hele tre, nemlig uddannelserne…
Studerende vinder Idékonkurrence ved Danish Entrepreneurship Award 2018
19. november 2018
En gruppe på fem studerende fra tre forskellige uddannelser fra Absalon vandt torsdag Idékonkurrencen…
Demens med twist i ny kampagne
19. april 2018
Mennesker med demens og deres familier skal opleve et mere inkluderende, åbent og trygt Danmark. Derfor…

Tutorer

Campus Næstved har ansat nogle studerende fra de fire uddannelser i nogle timer hver uge som supplement til studievejledningen. Tutorerne vejleder blandt andet i forbindelse med etablering af studiegrupper, eksamensforløb, studiemæssige spørgsmål af forskellig karakter og meget mere. Tutorene har tavshedspligt i relation til personlige henvendelser.

Tutorerne deltager også i afvikling af informationsmøder og åbent hus-arrangementer, ligesom det også er tutorerne, der tager imod besøgende fra gymnasier.