Del

Campus Næstved

På Campus Næstved har vi samlet fire sundhedsfaglige uddannelser samt uddannelsen i offentlig administration og sundhedsadministrativ koordinator . Her kan du læse til bioanalytiker, ergoterapeut, fysioterapeut, sygeplejerske , administrationsbachelor og  sundhedsadministrativ koordinator 

På Campus Næstved finder du et levende studiemiljø med tæt kontakt til dine engagerede undervisere i gode fysiske rammer. Her vil du opleve vores kantine, som serverer sund mad, der smager, vores bibliotek hvor der altid er mulighed for råd og vejledning til dit studieprojekt og vores særligt indrettede skillslabs, som danner rammer om de praktiske dele af vores uddannelser.   

På gensyn på Campus Næstved.

Seneste nyt

Online Åbent Hus på administrationsbachelor
4. marts 2021
Overvejer du at uddanne dig til administrationsbachelor?
Så kig forbi og hør om dine muligheder og karriereveje ved Online Åbent Hus.
Online Åbent Hus på sundhedsadministrativ koordinator (tidl. lægesekretær)
4. marts 2021
Overvejer du at uddanne dig til sundhedsadministrativ koordinator?
Hør om uddannelsen, der erstatter lægesekretæruddannelsen ved Online Åbent Hus. …
Online Åbent Hus på bioanalytikeruddannelsen
2. marts 2021
Overvejer du at uddanne dig til bioanalytiker?
Så tilmeld dig og hør om uddannelsen og dine muligheder ved Online Åbent Hus.

Tutorer

Campus Næstved har ansat nogle studerende fra de fire uddannelser i nogle timer hver uge som supplement til studievejledningen. Tutorerne vejleder blandt andet i forbindelse med etablering af studiegrupper, eksamensforløb, studiemæssige spørgsmål af forskellig karakter og meget mere. Tutorene har tavshedspligt i relation til personlige henvendelser.

Tutorerne deltager også i afvikling af informationsmøder og åbent hus-arrangementer, ligesom det også er tutorerne, der tager imod besøgende fra gymnasier.